Åke

Åke, Streich's Edelweis

Streich's Edelweis TK1

Åke

Kasvattaja Anne Parkkinen
Sukutaulu Omakoira

Åke, Streich's Edelweis

Åke on tyttö nimestään huolimatta. Aivan eri luontoinen kuin Åsa, Åkea ei kauheasti komennot hetkauta mutta hän suhtautuu hieman aremmin eri tilanteisiin. 

Åke on iloinen ja todella vauhdikas, ehkä hieman normaalia isompi tyttö koira. Pentuna häntä ei pahemmin sanomiset hetkauttanut, lapset hän pussasi ja puski nurin, nyt kolme vuotiaana hän on hieman rauhoittunut. 
Molemmat Åsa sekä Åkee ovat sterkattuja, suurin piirtein saman ikäisimä kumpainenkin, alle kolme vuotiaina. 
Åkelta on jouduttu poistamaan myös yksi varvas oikeasta jalasta ulommainen onneksi. 
Åke tekee kaikki toko jutut vauhdilla ja purkautuu tehtävien välissä mieluiten kunnon leikillä. Karkilla kyllä toimii myös hyvin.
Paras lelu on sorsa, sitä ravistetaan sillai että oksat pois, pallot ovat myös ihania, niillä leikitään kuin kissa konsanaan.

Isosisko Åsa opetti mua käymään pissillä takapihalla. 

Sisäsiisteiksi opin noin 3 kk ikäisenä. Ollaan oltu molemmat tytsyt hyviä tässä, vahinkoja sisälle ei tämän jälkeen ole kummallekkaan tullut.

Tås Mä oon mun isosiskon kaa ulkona.

Tässä me ollaan mun Hilla Kaverin kaa koulussa, mä oon vasemmalla Hilla oikealla. 

Näit posetus kuvii pitää ottaa aina.

Leikki on Åken elämää.

Kyllä minustakin ihan kelpo junnu on kehittynyt, leikki, koulutus, lenkkeily ja ne KARKIT aina on kivaa. Joskus tuo mamma kyllä kilahtaa ja rakee, oon nimittäin joskus syöny ja kieriny siinä paskassa huh huh….

Näytelmissä ollaan käyty muutaman kerran, mutta se ei oikein taida olla meen juttu. Äitee ei oikein osaa esitellä meitä meidän arvon vaatimalla tavalla. Ihan kivaa niissä on ollut mutta ….

Tarinat jatkuu tuolla ME Å&Å sivulla